• Tjauls lokaler

Lokaler

Tjauls Gård har fler och mångsidiga lokaler som kan användas för olika typer av event, stora som små.

Möteslokalen har hög takrymd, imponerande träbjälkar och gediget trägolv, som tål att man kör in med bil, godkänd av myndigheterna för 600 deltagare. Möteslokalen är belägen i stallets loge och glaspartiet på gaveln är öppningsbart med utsikt över vidsträckta hagar och anslutande väg, för såväl minglande gäster som andra ekipage.

Dakar Berras Bar i anslutning till Sky Bar, som är fullutrustade barar, förhöjer ett bröllop eller en festvåning, såväl som avslappnat häng, eller enklare utmaningar som exempelvis pilkastning, gemytliga samtal eller levande musik från scenen.

Ladugården med dess vita väggar, många fönster och enorm takhöjd erbjuder många möjligheter för såväl middagar som andra event.

Mangårdsbyggnaden och Flygeln för exklusivt boende, med Spaavdelning, sällskapsutrymmen, matsalar, frukostkök och anslutande terass i solnedgången med Spabad, som övergår i en stor trädgård med gamla fruktträd, omgiven av en lund med stora Ekar och hagar.

Den stora tillgången på olika lokaler, gör att alla typer av event kan arrangeras i nära samarbete med våra eventpartners, utifrån dina önskemål.

Kontakt: Bengt Norrby
Telefon: 070-489 91 78