Bröllop

Att ha sitt bröllop hos oss på Tjauls Gård är mer än en middag och fest i en vacker, gotländsk miljö. Hos oss hyr ni festvåningslokal i flera dagar och kan i lugn och ro förbereda för er stora dag. Lokalen är godkänd för 600 gäster, men kan även anpassas för ett mindre antal gäster utan att det känns för stort.

Trädgården är lummig och vacker och passar fint för vigsel bland fruktträd eller i Eklunden med dess stora ekar, vill man ha vigsel på stranden är det inte långt ner till havet och Nyhamns fiskeläger. Närmaste kyrka ligger ungefär fem minuter bort.

Här finns alla förutsättningar för att få er stora dag precis så som ni vill ha den. Vi erbjuder paket där allt ingår eller så väljer ni att planera och fixa era dagar på egen hand, och hyr då endast lokalen med bord, stolar, teknik och tillgång till ett enklare kök.

Välj mellan olika tillägg som blomsterdekorationer, fotograf, porslin, personal, ljud och ljus med mera. Vi erbjuder även boende för upp till 20 personer på gården.

Vi har samarbete med fler ledande bröllopskoordinatorer, och arrangerar boende för samtliga gäster liksom transporter. Huvudansvarig är gotländskan Josefine Eriksson, som har både gymnasial och eftergymnasial utbildning i projektledning av event, liksom mångårig erfarenhet av att arrangera större och mindre bröllop och event på Gotland.

Kontakt: Josefine Eriksson
Telefon: 070-969 90 15